10.03.2024 г., 17:33 ч.

Сини Слънца 

  Поезия » Любовна, Друга
124 0 0

Погледът ти топъл

щом попадне върху мен

сякаш Слънце ме огрява

в някой хубав юнски ден

 

Погледът ти щом

над мене се стовари 

сякаш Слънцето вдига мъглата 

изпарява всичките товари 

 

Нямам думи да опиша

какво се случва с мен

погледът ти ме облича

с фин, сапфирен лен

© В. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??