27 нояб. 2007 г., 22:26

Синята мъгла 

  Поэзия » Любовная
900 0 3
Какво направи ти с мен, кажи?
Как за секунди ти леда стопи?
Всички прегради и стени към моето сърце разби?
Уви, защо го направи?
Сега сърцето ми е отново в рани...

След теб потъвам в синята мъгла
и oтново стене моята душа,
бавно и болезнено умираща в нощта...

Как да спра мислите си към теб,
като знам, че сърцето ти е обвито в лед
и едва ли ти сега
мислиш ти за мен така в нощта,
както аз мечтая да сме заедно до края!

Никога няма да се срещнем отново, зная!
Aз ще съм в ада, а ти ще си в рая,
но въпреки това никога няма да те забравя!!!

© Радина Господинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??