В скрина събираш, събираш, събираш...
Нужно, ненужно - всичко прибираш.
Какво и защо, рядко разбираш,
но толкова много, че чак го разбиваш,
От време на време, почистване правиш,
някое дребничко нещо оставиш.
Понякога даже не го и отваряш.
Прах да избършеш, често забравяш.
Стои си изправен, там, до стената.
Леко проскърцва, отваря вратата,
да ти напомни пак да поровиш
или със мъка да го затвориш.
Е.И.
© Елена Все права защищены
поздрави