8 нояб. 2009 г., 02:12

Скулптор 

  Поэзия » Любовная
522 0 3

     СКУЛПТОР

 

Длето забивах във камъка -

раждаще се лицето на жена.

Под острието пламна пламък.

На тялото  бях дал - живинка.

 

С най-тънкото длето

очите в мрамора  изваях,

коси от камък сплетох...

... За сърце забравих. Накрая...

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??