15 сент. 2017 г., 21:47

Сладко завръщане 

  Поэзия » Любовная
218 0 0

Ти на болката откликваш,

щом в сърцето ме повикваш.

На мигá се отзовавам,

че отдавна те познавам.

Искам те и ти го знаеш –

тъкмо тъй ще ме познаеш.

Пак съдбата ни събира...

Времето сега разбира:

любовта ни – още жива,

е смирена, и е дива.

Тя отново ще разцъфне –

няма вече да пресъхне...

И във времето стипчиво

нека с виното горчиво

да полеем обич сладка

в радостта безкрайно кратка.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??