Sep 15, 2017, 9:47 PM

Сладко завръщане 

  Poetry » Love
217 0 0

Ти на болката откликваш,

щом в сърцето ме повикваш.

На мигá се отзовавам,

че отдавна те познавам.

Искам те и ти го знаеш –

тъкмо тъй ще ме познаеш.

Пак съдбата ни събира...

Времето сега разбира:

любовта ни – още жива,

е смирена, и е дива.

Тя отново ще разцъфне –

няма вече да пресъхне...

И във времето стипчиво

нека с виното горчиво

да полеем обич сладка

в радостта безкрайно кратка.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??