8 мая 2007 г., 23:19

СЛЕД ДЪЖДА 

  Поэзия
587 0 4
 

С л е д   д ъ ж д а



ИЗУМИТЕЛНИ ПАЗВИ РАЗГРЪЩА

свечерената мъдра земя!

И часът между зрак и тъма

във омайна нега се превръща.


Тъй е тихо!

Стих вятърът пише...


Леко се клатят прозорците.


В упоителна сънна въздишка

се разлива умората.


Дървесата отнесено махат

и пияни листа се отронват...


А дъната на локвите сякаш

отразяват


спомени.

© Забраван Забраванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??