8.05.2007 г., 23:19 ч.

СЛЕД ДЪЖДА 

  Поезия
585 0 4
 

С л е д   д ъ ж д а



ИЗУМИТЕЛНИ ПАЗВИ РАЗГРЪЩА

свечерената мъдра земя!

И часът между зрак и тъма

във омайна нега се превръща.


Тъй е тихо!

Стих вятърът пише...


Леко се клатят прозорците.


В упоителна сънна въздишка

се разлива умората.


Дървесата отнесено махат

и пияни листа се отронват...


А дъната на локвите сякаш

отразяват


спомени.

© Забраван Забраванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??