(по една снимка)
Един стих
Желан
И вълшебен
Си ти
Някъде там
Вперила мили очи
Събудила птици
Пеперуди
Приказност
Нежност
Събудила другия
Нежния
Добрия и светлия
В мен
Запечатала в миг
Един щрих
На мила усмивка
Доброта
Приказност
Нежност
Някъде там
Сред мъгливи гори
И хладни поляни
Дъждовност
Далеч
Един стих
На неизказана нежност
Си ти
И всичко във мен
Вече трепти
И очаква
Да срещне наживо
Тези прекрасни очи
Събудили в душата ми
Нови хоризонти
Усешания
Надежди безкрайни
И безбрежност
Запечатана в сърцето ми
Там навеки бъди!
29.06.2018
© М В Все права защищены