Jun 1, 2020, 9:14 AM

След твоето селфи 

  Poetry » Love
682 0 1

(по една снимка)


Един стих
Желан
И вълшебен
Си ти
Някъде там
Вперила мили очи
Събудила птици
Пеперуди
Приказност
Нежност
Събудила другия
Нежния
Добрия и светлия
В мен
Запечатала в миг
Един щрих
На мила усмивка
Доброта
Приказност
Нежност
Някъде там
Сред мъгливи гори
И хладни поляни
Дъждовност
Далеч
Един стих
На неизказана нежност
Си ти
И всичко във мен
Вече трепти 
И очаква 
Да срещне наживо
Тези прекрасни очи
Събудили в душата ми
Нови хоризонти
Усешания
Надежди безкрайни
И безбрежност
Запечатана в сърцето ми 
Там навеки бъди!


29.06.2018

© М В All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Любов...много любов има тук!
Random works
: ??:??