29 июн. 2010 г., 13:57

Следа 

  Поэзия
512 0 1

 

Следа

 

                         На Д.

 

Очите ти потъваха във мене,
отнасяйки те влакът надалече...
Денят на пресекулки се провлече
и стана потреперващо студено...

И тръгнах си със болка и надежда
под стръмното корито на небето...
Усещайки във пулса ми сърцето,
дъждът-приятел в мен се заоглежда...

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "дъждът-приятел в мен се заоглежда..."
    Да!... Понякога дъждът е най-добрият приятел...
    Поздрави!!!
Предложения
: ??:??