20 нояб. 2007 г., 14:54

Следи 

  Поэзия » Другая
471 0 5
В следи от дълбокия сняг
пробуждам мечтите и пак
след чиста и светла надежда -
големият свят ме повежда
в рождественската нощ свята,
когато звезди са огрели земята.
И влъхви смирено, в молитви редят
късмета и нишката по трудния път.
Ще ме радва ли мъдър
животът, макар привидно жесток,
за колко ли Коледи още
сили ще имам и оставя ми срок...
Сурови и яростни следват ли дни
или пък кова си щастливи мечти?
А пътят ми светъл нагоре извежда
към истинска обич нежна, гореща.

19-20.11.2007г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??