12 нояб. 2013 г., 19:34

Следи от спомени 

  Поэзия » Философская
410 0 1

Последният летен слънчев блясък

останалите спомени пак изтрива,

между морската пяна и горещия пясък

следи от спомени се откриват.

 

Там, под слънчевите лъчи тик-такат

искрени надежди в топли въздишки,

единствено тъмната светлина на мрака

скрива откритите през деня нишки.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??