Nov 12, 2013, 7:34 PM

Следи от спомени 

  Poetry » Phylosophy
418 0 1

Последният летен слънчев блясък

останалите спомени пак изтрива,

между морската пяна и горещия пясък

следи от спомени се откриват.

 

Там, под слънчевите лъчи тик-такат

искрени надежди в топли въздишки,

единствено тъмната светлина на мрака

скрива откритите през деня нишки.

© Никица Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??