Омръзна ми да пиша за любов,
макар че радвам се, че имам тебе
и всеки ден с усмивка си готов
да спреш край нас изтичащото време...
И както казват - любовта е вирус,
но никой не е болен цял живот
и нека не е някакъв си минус,
че е настъпил следлюбовен период...
Следлюбовта е дълга, нежна,
обута с топли, мъхести чорапи,
тя с есенно търпение подрежда
препълнени със спомени долапи!
Следлюбовта е трудна, смела,
лишена от илюзиите в младостта,
от чувствата ни бурни е отнела
най-хубавото - лудостта...
РS Омръзна ми да пиша за любов,
но май за нея пак написах,
стихотворение и послеслов
и с обич вчера го орисах!
© Рада Димова Все права защищены