Apr 14, 2013, 4:34 PM

Следлюбов 

  Poetry
788 0 11

 

 

                                Омръзна ми да пиша за любов,

                                макар че радвам се, че имам тебе

                                и всеки ден с усмивка си готов

                                да спреш край нас изтичащото време...

 

                                И както казват - любовта е вирус,

                                но никой не е болен цял живот

                                и нека не е някакъв си минус,

                                че е настъпил следлюбовен период...

                     

                                Следлюбовта е дълга, нежна,

                                обута с топли, мъхести чорапи,

                                тя с есенно търпение подрежда

                                препълнени със спомени долапи!

 

                                Следлюбовта е трудна, смела,

                                лишена от илюзиите в младостта, 

                                от чувствата ни бурни е отнела

                                най-хубавото - лудостта...

 

                                         РS      Омръзна ми да пиша за любов,

                                                    но май за нея пак написах,

                                                    стихотворение и послеслов

                                                    и с обич вчера го орисах!

 

 

 

 

© Рада Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??