12 июл. 2012 г., 08:56

Следвлюбено 

  Поэзия » Другая
762 0 14

Следвлюбено

Когато си влюбен, си цвете-
в пек, в буря разцъфнал си цял.
Следвлюбен си шепичка пепел-
дъждецът те мачка на кал,
най-мекото слънце те спича...
Това е с две думички, брат:
следвлюбен си нищо и никой.
До нов цвят!!!
И нов цветоврат...

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??