Jul 12, 2012, 8:56 AM

Следвлюбено 

  Poetry » Other
764 0 14

Следвлюбено

Когато си влюбен, си цвете-
в пек, в буря разцъфнал си цял.
Следвлюбен си шепичка пепел-
дъждецът те мачка на кал,
най-мекото слънце те спича...
Това е с две думички, брат:
следвлюбен си нищо и никой.
До нов цвят!!!
И нов цветоврат...

© Петя Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??