19 июн. 2007 г., 11:50

Слепец 

  Поэзия
463 0 4
 

пътят ме зове
и изкушава
подобно змия
опасен
и извит
и толкоз кратък
колкото и страшен
разбит
разкалян и трънлив
краката ми кървят
но пак вървя
към себе си
уплашен
търся се
във всеки миг
един слепец
сред глутница от зрящи

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??