пътят ме зове
и изкушава
подобно змия
опасен
и извит
и толкоз кратък
колкото и страшен
разбит
разкалян и трънлив
краката ми кървят
но пак вървя
към себе си
уплашен
търся се
във всеки миг
един слепец
сред глутница от зрящи
© Иван All rights reserved.