5 июн. 2007 г., 10:38

Слепота,Тъмнина и Светлина 

  Поэзия
1040 0 4
Толкова години Слепота
и лутане в Тъмното...
Разминаване със сенки,
с празни тела.
Тук-таме намираш някого
и хоп... оказва се заблуда,
призрак някакъв, който
предпочита Слепота пред
Светлина.
И аз се лутах в таз Тъма и
търсих лъч Светлина.
Намерих я...
Открих я... тя беше скрита
палаво в очите ти.
Протегнах ръка и сега вървя
заедно с твойта Светлинка.
Спокйно е и топло.
Настръхвам, когато се сблъсквам,
(но вече с тебе),
всеки ден с таз човешка
студена Слепота.
Тя не може вече да ме стигне,
а ако се опита, ти за миг я
изгаряш и изпепеляваш...

Така, като си до мене,
по-лесно ми е да ги победя.

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Лунна сенчице
  • Определено!Ицо е прав!Слушай го,той е прекрасен!Приятел и половина е мила!Поздравления и за този стих,Теди!
  • благодаря
  • С подходящия човек до себе си по-лесно се преодоляват трудностите.
    Хареса ми, Теди!!! Поздрави!!!
Предложения
: ??:??