2 июн. 2013 г., 11:00  

Сляпа ярост 

  Поэзия » Другая
538 0 0

Гневен вятър фучи и препуска!

Кърши клони и ефира разкъсва!

Морето настръхна! Пищна плът разлюля

и по брега я разпръсна!

Слънцето се скри! Мрак покри света!

Земята потръпна и в раменете сви глава!

Вилня, вилня и се умори.

Укроти се! Сви се на топка и се смири.

Огледа се, но не разбра:

какво ли се е случило на Света?!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??