2.06.2013 г., 11:00 ч.  

Сляпа ярост 

  Поезия » Друга
541 0 0

Гневен вятър фучи и препуска!

Кърши клони и ефира разкъсва!

Морето настръхна! Пищна плът разлюля

и по брега я разпръсна!

Слънцето се скри! Мрак покри света!

Земята потръпна и в раменете сви глава!

Вилня, вилня и се умори.

Укроти се! Сви се на топка и се смири.

Огледа се, но не разбра:

какво ли се е случило на Света?!

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??