5 июн. 2007 г., 09:49

Слънце и Луна 

  Поэзия
788 0 9
Изпиваш с очите си големи,
зариваш... в косите ми ръце,
докосваш в мигове споделени,
извикваш онзи поглед на лице.
Говориш, с думите ме любиш,
аленееш с буен трепет в сърце.
Щастлив си, ритъма не губиш,
обичаш страстно, мое Слънце.

Завладявам мъжките ти мисли,
активизирам те в нощта изцяло,
милея за трепетите ти лъчисти,
извирам под мъжкото ти тяло.
Раздирам нощната ти тишина,
аз цяла със страст те попивам,
щастлива, влюбена жена - Луна
обичаща, с нежност те завивам.

(а)

2006г

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??