28 дек. 2009 г., 01:00

Слънчева Коледа 

  Поэзия » Пейзажная
579 0 12

 

Коледа, а слънце грее!

Гледай само как искри

и навред лъчи пилее!

Този сняг къде се скри?

 

Вместо зима, пролет сякаш

животворна е дошла.

Никак май не й се чака.

С Баба Марта ти ела!

 

Сбъркала си календара...

Но какво, че няма сняг,

като Бог със Светла Вяра

ражда се в душата пак!

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??