28.12.2009 г., 1:00 ч.

Слънчева Коледа 

  Поезия » Пейзажна
578 0 12

 

Коледа, а слънце грее!

Гледай само как искри

и навред лъчи пилее!

Този сняг къде се скри?

 

Вместо зима, пролет сякаш

животворна е дошла.

Никак май не й се чака.

С Баба Марта ти ела!

 

Сбъркала си календара...

Но какво, че няма сняг,

като Бог със Светла Вяра

ражда се в душата пак!

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??