5 апр. 2019 г., 08:20

Слънчо 

  Поэзия » Для детей
794 0 2

Слънчо весел, Слънчо драг,

ти ни топлиш, гониш мрак.

Сутрин идваш от полето,

вечер тръгваш през дерето.

 

Слънчо светъл, Слънчо благ,

ти си весел, ти си драг.

Сутрин лягаш по тревите,

вечер бягаш по горите.

 

Слънчо весел, Слънчо драг,

ти ни светиш, гониш мрак.

Идвай мили, идвай пак,

аз те чакам, Слънчо драг.

 

 

 

 

 

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря, Елена!
  • Оооооо!!!
    Чудесен детски стих!!!
    За малките. Големи са сладурковци, когато рецитират такива стихчета
Предложения
: ??:??