5.04.2019 г., 8:20 ч.

Слънчо 

  Поезия » За деца
788 0 2

Слънчо весел, Слънчо драг,

ти ни топлиш, гониш мрак.

Сутрин идваш от полето,

вечер тръгваш през дерето.

 

Слънчо светъл, Слънчо благ,

ти си весел, ти си драг.

Сутрин лягаш по тревите,

вечер бягаш по горите.

 

Слънчо весел, Слънчо драг,

ти ни светиш, гониш мрак.

Идвай мили, идвай пак,

аз те чакам, Слънчо драг.

 

 

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Елена!
  • Оооооо!!!
    Чудесен детски стих!!!
    За малките. Големи са сладурковци, когато рецитират такива стихчета
Предложения
: ??:??