3 сент. 2016 г., 18:36

Смали се лятото 

  Поэзия
279 0 5

Смали се лятото

 

Ограничихме се, на времето във рамките.

Изпрах и сгънах лятната ти риза.

Прибрах бермудите ти, роклята с презрамките.

Край лодките на чироз замириса.

 

Смали се лятото. Във топлите си длани

събрах го нежно, за да не измръзне.

От него само спомен ще остане,

от шепите ми като се изплъзне.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??