3.09.2016 г., 18:36 ч.

Смали се лятото 

  Поезия
286 0 5

Смали се лятото

 

Ограничихме се, на времето във рамките.

Изпрах и сгънах лятната ти риза.

Прибрах бермудите ти, роклята с презрамките.

Край лодките на чироз замириса.

 

Смали се лятото. Във топлите си длани

събрах го нежно, за да не измръзне.

От него само спомен ще остане,

от шепите ми като се изплъзне.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??