3 sept 2016, 18:36

Смали се лятото 

  Poesía
285 0 5

Смали се лятото

 

Ограничихме се, на времето във рамките.

Изпрах и сгънах лятната ти риза.

Прибрах бермудите ти, роклята с презрамките.

Край лодките на чироз замириса.

 

Смали се лятото. Във топлите си длани

събрах го нежно, за да не измръзне.

От него само спомен ще остане,

от шепите ми като се изплъзне.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??