9 июл. 2007 г., 21:23

Смесени послания 

  Поэзия
503 0 4
Листата вече капят през пролетта,
прекланят се пред нежната красота.
А звездите падат на земята,
за да намерят тук рая.
Вятърът препускащ отнася
усмивката ти и трапчинките.
А нощта е вече бяла,
нажежена от желания...
Изпращаш ми смесени послания
от съседната тераса.

© Таня Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??