9.07.2007 г., 21:23 ч.

Смесени послания 

  Поезия
502 0 4
Листата вече капят през пролетта,
прекланят се пред нежната красота.
А звездите падат на земята,
за да намерят тук рая.
Вятърът препускащ отнася
усмивката ти и трапчинките.
А нощта е вече бяла,
нажежена от желания...
Изпращаш ми смесени послания
от съседната тераса.

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??