Jul 9, 2007, 9:23 PM

Смесени послания 

  Poetry
501 0 4
Листата вече капят през пролетта,
прекланят се пред нежната красота.
А звездите падат на земята,
за да намерят тук рая.
Вятърът препускащ отнася
усмивката ти и трапчинките.
А нощта е вече бяла,
нажежена от желания...
Изпращаш ми смесени послания
от съседната тераса.

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??