19 сент. 2007 г., 23:56

Смях и плач 

  Поэзия
566 0 4
Смях и плач май взеха да се сливат
и думите ти може би горчат.
От нашата реалност ти излизаш,
на ехото оковите кънтят...

От гръмкото започване на новост
и тъй студено беше най-напред,
от топлото, може би почтено,
загубихме последния си ред.

И страхът тъй вечен от раздяла
със капките дъждовни се събра.
Отмивайки ни злото безпощадно,
попит бе от черната земя...

© Николинка Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??