19.09.2007 г., 23:56 ч.

Смях и плач 

  Поезия
565 0 4
Смях и плач май взеха да се сливат
и думите ти може би горчат.
От нашата реалност ти излизаш,
на ехото оковите кънтят...

От гръмкото започване на новост
и тъй студено беше най-напред,
от топлото, може би почтено,
загубихме последния си ред.

И страхът тъй вечен от раздяла
със капките дъждовни се събра.
Отмивайки ни злото безпощадно,
попит бе от черната земя...

© Николинка Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??