11 июл. 2015 г., 10:04

Смърт 

  Поэзия » Философская
336 0 2

Смърт

 

Пътят е завидно лек,

пътят е завидно стръмен.

Трябват две очи нащрек

в облака тъй тъмен.

 

Там до твоята вода,

моят дъжд ще завали

и от мъртвата трева

червеят ще изпълзи.

 

Съмнявайки се – ще тъжиш

за невъзможните ни дни,

където времето ще продължи,

а ти ще викаш – Спри!

 

botyo

© Бойко Беров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??