12 сент. 2009 г., 13:31

Смърт и отмъщение 

  Поэзия » Другая
441 0 2

 

В мислите ми се раждаш и живееш,

и невинно ми носиш болка непозната.

Сърцето ми разрязваш на парченца

и раздаваш, без да молиш за отплата.

 

И убиваш ме - за теб това е смешно!

На колко ли сърца си сторил същото?!

Взе ми всичко, но още мога да ти дам -

смъртта ми нежна от ръцете ти могъщи.

 

Ще се скрия от теб в небето от катран.

Ще помоля дявола да ти прати мълнии.

В ума ти ще пробия черна дупка,

очите ми кървави за да не забравиш.

© Сюзън Смърт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??