12.09.2009 г., 13:31 ч.

Смърт и отмъщение 

  Поезия » Друга
439 0 2

 

В мислите ми се раждаш и живееш,

и невинно ми носиш болка непозната.

Сърцето ми разрязваш на парченца

и раздаваш, без да молиш за отплата.

 

И убиваш ме - за теб това е смешно!

На колко ли сърца си сторил същото?!

Взе ми всичко, но още мога да ти дам -

смъртта ми нежна от ръцете ти могъщи.

 

Ще се скрия от теб в небето от катран.

Ще помоля дявола да ти прати мълнии.

В ума ти ще пробия черна дупка,

очите ми кървави за да не забравиш.

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??