17 дек. 2007 г., 18:02

Смъртта на мечтата 

  Поэзия » Другая
1361 0 26

Във преспата на спомена пропадна

една ранена, плачеща мечта.

Задуха вятърът на отчаянието

и все по-силно заваля снега...

 

Аз дълго търсих я и дълго плаках

на моето съмнение в нощта...

Не знаех, че във преспата на спомена

мечтата ми замръзна и умря...

© Николета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??