Dec 17, 2007, 6:02 PM

Смъртта на мечтата 

  Poetry » Other
1380 0 26

Във преспата на спомена пропадна

една ранена, плачеща мечта.

Задуха вятърът на отчаянието

и все по-силно заваля снега...

 

Аз дълго търсих я и дълго плаках

на моето съмнение в нощта...

Не знаех, че във преспата на спомена

мечтата ми замръзна и умря...

© Николета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??