26 сент. 2009 г., 18:48

Снегът на спомена 

  Поэзия » Любовная
1253 0 2

“Очите ти излъчват смях…”
Георги Минчев

Небето се продъни от сълзи
и тихата ми обич се съблече.
Вали, в душата споменът вали –
снегът се сипе тъжен тази вечер!

А някъде дълбоко в мен
разпуква се сърцето на света.
Посрещам снежния си ден
във танца вихрен на страстта…

Не ще се свърши Слънцето за нас
и няма да пропуснем този зов!
А ритъмът трепери в нежна власт,
вълшебно изтъкала в нас любов…

 

 

17.09.2009

 

http://vbox7.com/play:5618b7c5

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??