18 дек. 2008 г., 06:36

Снегът се спускаше бавно 

  Поэзия » Пейзажная
672 0 0
Снегът се спускаше бавно
***
Снегът се спускаше бавно,
а твоят образ отсреща
все по-малко ясен ми беше.
***
Снегът се спускаше бавно,
а ти до мен спокоен спиш.
В съня си леко се пробуждаш
и ме търсиш уморен.
***
Навън е топла пролет
и топлината влиза в мен,
но от твоята ръка студена
студът навлиза в мен.
***

© Христинка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??