24 мар. 2006 г., 19:09

Снимка 

  Поэзия
874 0 2



Вървя,
вървя и шепна стихчето на живота.
Вървя без да виждам къде -
виждам само теб.
Играя,
играя на Незнам без да знам с кого.
Лъжа,
всички лъжат,
всичко е лъжа.
Лежа си в леглото и гледам твоята снимка,
а тя, както и ти -
не говори.

© Огрян Орешников Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??