8 февр. 2012 г., 21:28

Сняг вали 

  Поэзия » Другая
567 0 3

 

 

 

                                           Сняг вали

 

                                                            На Рита

 

                             Приятелко наша

                                             и болко не лека,

                             да се радваш на малкото

                                             те научил човекът.

                              Един пък омразник

                                             те вързал в торбата

                              и те отвлякъл

                                              от... добротата.

                               Стар бедняк,

                                               милост търсил,

                                а теб спасил от бедата.

                                Казват, нощем

                                              го пазиш от самотата.

 

                                            ------------

                                  Красив сняг вали

                                            и затрупва града.

                                   Открадната вярност -

                                            пак си вън - на студа.

 

                                                           Wali (Виолета Томова)

 

 

 

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??