Сама съм! Завесата падна.
Какъв спектакъл днес изиграх.
Бях луда, желана и жадна
и посипана в звезден прах.
Беше хубаво! Завесата падна.
Изморих се. Но имам мечти.
Ще съм луда, желана, пак жадна,
ако някъде чакаш и ти!
© Маргарита Боева Все права защищены