Nov 2, 2008, 8:45 PM

Спектакъл 

  Poetry » Love
445 0 4

Сама съм! Завесата падна.

Какъв спектакъл днес изиграх.

Бях луда, желана и жадна

и посипана в звезден прах.

 

Беше хубаво! Завесата падна.

Изморих се. Но имам мечти.

Ще съм луда, желана, пак жадна,

ако някъде чакаш и ти!

© Маргарита Боева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??