2.11.2008 г., 20:45 ч.

Спектакъл 

  Поезия » Любовна
465 0 4

Сама съм! Завесата падна.

Какъв спектакъл днес изиграх.

Бях луда, желана и жадна

и посипана в звезден прах.

 

Беше хубаво! Завесата падна.

Изморих се. Но имам мечти.

Ще съм луда, желана, пак жадна,

ако някъде чакаш и ти!

© Маргарита Боева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??