18 дек. 2018 г., 20:48

Спектрална анемона I 

  Поэзия » Пейзажная, Другая
1762 6 7

Астрална спирала нанизана като

конец на игла гръдта пронизва.

На смъртно тяло - одеяло бяло.

В стая сякаш рисувана от сини,

лилави и бели цветя -

прилича на дъга с три лица.
А отвън небето е златно,
две луни - синьо-сиви очи отгоре гледаха света.
Звезден акварел нарисуван със вселенско мастило.

© Нина Чалъкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??