18 апр. 2014 г., 23:08

Спирам да набирам!!! 

  Поэзия » Философская
824 0 6

СПИРАМ ДА НАБИРАМ!!!

 

Спирам да набирам

088 и числа

Омръзна да вибрирам

В очакване да позвъня

 

С бутончета, екран

Човек се чувства сам

СМС, дисплей –

Операторът се смей.

 

Защо се скрих във планината?

Да почистя си главата

От хорските лица

Без топла кръв, сърца.

 

Стигнах до върха!

Самотен като мен

Погледнах към града

С претъпкан от лъжи корем…

 

Стъпих най-високо!

Сама съм, ала споко!

За да е човек велик

Е нужно сам

Да се дари с ритник!

 

Зад гърба ми зашептяха храсти!

Стреснах се и се обърнах!

Лице любимо зърнах…

То простичко ми рече: - Здрасти!

 

- Търсих те, но ти не вдигна…

Затова реших да те настигна!

© Y. Panda Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??